Stiri pe blog

Un alt blog de stiri

– Franke inaugureaza un nou showroom in Cluj Napoca

Franke, liderul pietei locale de sisteme incorporabile pentru utilarea bucatariei, a inaugurat pe 26 octombrie, un nou nou concept de showroom in Cluj-Napoca, in parteneriat cu Cadoro Mobili. Noul spatiu expozitional are o suprafata de 300 de metri patrati si este situat in Piata Abator 11, la 5 minute de centrul orasului.

„In noul concept, Franke Showroom Partener, accentul se pune pe produsele Franke folosind ca suport un mod unic de prezentare al produselor, prin folosirea de display-uri al caror concept respecta designul, formele si culorile companiei. Ne dorim ca fiecare consumator care ne trece pragul magazinului sa se simta confortabil, ca intr-o locuinta ideala si sa beneficieze de consultanta si servicii ireprosabile”, a declarat Florin Porojan, Director General Franke Romania.

In noul showroom clienții vor putea regasi cele mai noi și reprezentative produse Franke, sisteme complete care cuprind cuptor, plita, hota, chiuveta, baterie, expuse intr-un ambient nou, iar in combinatie cu mobila de calitate oferita de partenerul Cadoro Mobili, showroom-ul se prezinta la standarde inalte de calitate. Pentru noul concept de magazin, arhitectii au urmarit o modalitate de prezentare diferita, care sa evidentieze design-ul produselor si sa creeze potentialilor clienti o senzatie de confort atunci cand viziteaza pentru prima data showroom-ul.

„Alegerea unor sisteme de bucatarie incorporabile reprezinta un moment cheie pentru decorarea locuintei intrucat conteaza foarte mult culoarea, calitatea, design-ul si nu in ultimul rand mesterul care o monteaza. Cerintele actuale ale clientilor nostri se refera la produse de calitate, durabile, iar Franke ne confirma aceste lucruri“, a precizat Liviu Muresan, Director General Cadoro Mobili.

Pana la sfarsitul anului Franke va deschide alte 5 showroom-uri, toate urmand sa fie amenajate conform unui concept de design integrat.

Reclame

Filed under: Business, , , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

RSS ZF

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

RSS Capital

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

RSS Realitatea

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

Blog Stats

  • 958.317 hits


gtop.ro

%d blogeri au apreciat asta: