Stiri pe blog

Un alt blog de stiri

– Miliardari premiati la Gala Forbes 500

Pentru al doilea an consecutiv, revista de business-life „Forbes Romania” a premiat excelenta in afaceri in cadrul Galei Forbes 500, organizate pe 31 octombrie, la Hotel Radisson din Bucuresti .

In total, au fost acordate cinci categorii de premii, „Debut”, „Dinamism”, „Inovatie”, „Viziune” si „Contra curentului”, toate fiind castigate de antreprenori romani prezenti in Topul „Forbes 500 Miliardari”, editia 2011.

Astfel, fostul ministru al Sanatatii, Ion Bazac, actualul proprietar al showroom-ului Ferrari din Romania, a castigat marele premiu la categoria „Contra curentului”, in timp ce sotii Florin si Mariuca Talpes, cei ce au dezvoltat cel mai cunoscut brand tehnologic romanesc la nivel mondial, Bitdefender, s-au impus la categoria „Inovatie”. La „Debut” prim-planul a fost luat de Mihai Sofian, cu afaceri in domeniul colectarii si reciclarii deseurilor, la „Dinamism” – Hugo Bara Levente, cel care detine cea mai mare fabrica de condimente din sud-estul continentului, in timp ce la categoria „Viziune” castigatori au fost declarati sotii Florin si Doris Andronescu, cei care detin reteau medicala Sanador.

„Am convingerea ca in urmatorii ani vom fi liberi de constrangeri in acest spatiu comun, al afacerilor. Am convingerea ca noi, intreprinzatorii de pretutindeni, nu facem altceva decat sa fim agentii, virusii unei noi lumi”, a declarat Dinu Patriciu, CEO al DP Holding. La randul sau, Peter L. Imre, directorul general al Adevarul Holding a precizat: „Cei 500 de oameni de afaceri care sunt prezenti in Top 500 Miliardari reprezinta 20% din PIB-ul Romaniei. Sunt convins ca acesti 500 de oameni trebuie sa aiba un cuvant de spus in determinarea agendei publice si o greutate mai mare in luarea unor decizi majore pentru tara”.

Premiile acordate in cadrul Galei „Forbes 500 Miliardari” au constat in lucrari de arta realizate exclusiv pentru acest eveniment de tineri artisti romani, sustinuti de Casa de Licitatii Artmark. Trofeele, in numar de cinci, au fost constat in mici sculpturi create de artistii Vlad Mircea Berte si Dragos Motica.

Printre personalitatile prezente la Gala „Forbes Romania” s-au mai numarat Calin Popescu Tariceanu, fost premier al Romaniei, printul Dimitrie Sturdza, descendent al unei puternice familii boieresti din Tarile Romane si consul general onorific al Romaniei la Zurich, Viorel Catarama, proprietarul lantului de magazine de mobila „Elvila”, Florin Pogonaru, presedintele Asociatiei Oamenilor de Afaceri din Romania, Jean Valvis, cel care controleaza firma viticola si de vinficatie Samburesti, Ionut Negoita, detinatorul hotelului Rin, impreuna cu fratele sau, Robert, Maria Grapini, cunoscut om de afaceri in industria usoara, dar si Edward Popescu, cel mai tanar miliardar roman prezent in Topul Forbes.

Anunțuri

Filed under: Media, , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

RSS ZF

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

RSS Capital

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

RSS Realitatea

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

Blog Stats

  • 934,334 hits


gtop.ro

%d blogeri au apreciat asta: