Stiri pe blog

Un alt blog de stiri

– Iris Titan Shopping Center se relanseaza, in urma unor investitii de 10 mil. euro

DEGI Titan, companie detinuta de Aberdeen Immobilien KAG, anunta relansarea centrului comercial Iris Titan Shopping Center sub un nou concept imbunatatit, realizat in urma unor investitii de aproximativ 10 milioane de Euro, directionate catre modernizarea centrului comercial si adaptarea acestuia la cerintele consumatorilor. Iris Titan Shopping Center este una dintre cele mai importante proprietati din portofoliul DEGI din Romania.

In cadrul noului concept axat pe eficienta la shopping, Iris Titan Shopping Center devine centrul comercial unde se pot bifa toate cumparaturile, de la alimentatie si pana la vestimentatie, intr-o singura vizita. Conceptul a fost inspirat de la ancorele existente in centru, Auchan – care opereaza cea mai mare unitate din Romania – C&A, cu un magazin etalon, Deichmann si Sprider Stores, toti retaileri cu o dinamica mare a deschiderilor in ultimii ani si apreciati de piata din Romania.

In ultimile luni, in cadrul centrului au avut loc ample lucrari de modernizare (interioare si exterioare), precum si extinderea mixului de chiriasi. Aleile comerciale au fost reconfigurate astfel incat sa permita un spatiu mai amplu pentru cresterea traficului, precum si sa ofere o mai mare vizibilitate magazinelor. Alte schimbari au vizat extinderea suprafetelor de vanzare a unor magazine, precum si un nou design al cailor de acces catre Auchan. Centrul se va deschide sub noua pozitionare in data de 4 noiembrie, cu peste 25 de magazine. Finisarile tuturor elementelor noi de constructie si design vor fi finalizate pana in primavara anului 2012.

“Relansam unul dintre cele mai sofisticate proiecte de modernizare din retailul romanesc, pentru unul dintre cele mai cunoscute centre comerciale din oras. Am suplimentat investitia in aceasta proprietate pentru ca avem incredere in potentialul acestui centru si dezvoltarii partii de est a Bucurestiului. Beneficiem de amplasarea la numai 2-3 minute distanta de Autostrada Soarelui, in vreme ce catchmentul centrului este peste 740.000 oameni. Zona Titan va continua sa se dezvolte in urmatorii ani, iar noi tintim sa devenim cel mai important pol de cumparaturi din estul Bucurestiului, continuand sa ne adaptam si imbunatatim pentru a veni in intampinarea nevoilor si cerintelor consumatorilor nostri”, a declarat Harald Floer, Director de Fond in cadrul Aberdeen.

“Aniversam zilele acestea 5 ani de la deschiderea primului magazin Auchan din Romania, in cadrul Iris Titan Shopping Center si suntem bucurosi ca ne putem primi clientii intr-un centru modern, cu o oferta completa de produse si servicii si mai mult confort, gratie procesului de modernizare prin care a trecut acesta. Auchan Titan este cel mai mare hypermarket din Romania, cu o suprafata de vazare de 16.000 mp, 90 de case de marcat si peste 1 milion de vizitatori lunar si suntem convinsi ca toate aceste evolutii importante la nivelul centrului comercial vor fi bine apreciate de catre clientii nostri”, a declarat Patrick Espasa, Director General Auchan Romania.

“Mixul de chiriasi a fost reconfigurat in baza cerintelor pietei. S-a crescut prezenta retailerilor vestimentari, cu mai multe branduri puternice si reprezentative la nivel international, iar in acelasi timp s-a mentinut si o pondere importanta pentru magazinele din aria de servicii, care sunt si ele generatoare importante de trafic. Iris Titan Shopping Center ofera in acest moment mai multe optiuni de cumparaturi pentru clienti si valoare adaugata prin prezenta noilor branduri internationale. Vom continua sa analizam toate aspectele care tin de operarea centrului comercial si sa ne adaptam comportamentului consumatorilor nostri”, a adaugat Brigitte Schmitt, Partener in cadrul Oasis Shopping Center Services, compania care asigura serviciile de de property management pentru Iris Titan Shopping Center.

Iris Titan Shopping Center are un nou logo si o noua pozitionare, fiind locul unde poti bifa toate cumparaturile intr-o singura vizita. Noua pozitionare a pornit de la punctele forte ale centrului, care constau in varietatea chiriasilor, eficienta cumparaturilor si abordarea orientata catre client.

Iris Titan Shopping Center a fost inaugurat in anul 2008 si are o suprafata inchiriabila de peste 48.000 sqm. Centrul comecial ofera vizitatorilor peste 2.000 de locuri de parcare exterioare si in interior. Iris Titan Shopping Center ofera si alte facilitati vizitatorilor, precum o linie de transport privata, gratuita, cu puncte de oprire in principalele zone ale cartierului Titan.

Reclame

Filed under: Imobiliare, , , , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

RSS ZF

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

RSS Capital

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

RSS Realitatea

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

Blog Stats

  • 958.317 hits


gtop.ro

%d blogeri au apreciat asta: