Stiri pe blog

Un alt blog de stiri

– UPC oferă cea mai mare grilă de canale HD din România

Clienţii UPC au acces la cea mai mare grilã de canale HD din România, şi în premierã pot experimenta primul canal exclusiv 3D, High TV.

Prin lansarea noului pachet FilmBox şi a canalului High TV, grila UPC se extinde şi ajunge acum la 13 canale HD. Pachetul FilmBox aduce clienţilor UPC în fiecare an peste 300 de filme în premierã la TV. Cele mai noi seriale şi cele mai celebre producţii cinematografice pot fi vizionate acum doar la UPC cu pachetul FilmBox. Pachetul include 3 canale: FilmBox Family, FilmBox Extra1 şi FilmBox HD, primul canal de filme în format HD lansat în Europa Centralã şi de Est. Ultimele douã canale sunt exclusiv difuzate de UPC.

“Extinderea grilei de canale HD vine pentru a rãspunde cerinţelor actuale ale clienţilor în ceea ce priveşte conţinutul TV. Putem vorbi de o preferinţã a acestora pentru tehnologii superioare, care permit experienţe noi. Totodatã, consumatorii îşi doresc sã se bucure de imagini şi sunet de o calitate superioarã; filmele, documentarele şi transmisiunile sportive în format HD atrag în permanenţã clienţii cãtre acest serviciu”,  declarã Severina Pascu, CEO UPC România.

Clienţii care aleg opţiunea HD – 3D de la UPC se bucurã de cea mai mare grilã de canale HD, dar şi de singurul canal exclusiv 3D, High TV. Opţiunea HD – 3D le oferã abonaţilor UPC o experienţã unicã de vizionare – imagini de 5 ori mai clare decât televiziunea digitalã standard definition, cu detalii şi culori intense, dar şi sunet perfect Dolby Digital Surround 5.1.

Grila UPC de programe HD include în acest moment 13 canale – HBO HD, Eurosport HD, Sport.ro HD, TVR HD, PRO TV HD, Acasã TV HD, The History Channel HD, National Geographic HD, Discovery HD Showcase, Fashion TV HD, U TV HD, FilmBox HD şi High TV.

High TV va emite în primul an 400 de ore de conţinut 3D şi va continua sã genereze peste 500 de ore de conţinut de calitate în fiecare an. Canalul oferã o gamã largã de programe în format 3D, de la modã şi ştiri mondene pânã la documentare despre cãlãtorii şi celebritãţi.

Televiziunea HD a fost lansatã în premierã în România de UPC, la începutul lunii octombrie 2009, şi a devenit în scurt timp unul dintre cele mai apreciate servicii oferite de companie. Numãrul de abonaţi HD ai UPC România a cunoscut o evoluţie spectaculoasã – de la 2.000 la câteva sãptãmâni de la momentul lansãrii, la 13.000 în iulie 2010 şi la aproape 30.000 la sfârşitul lunii octombrie 2011.

Reclame

Filed under: IT&C, , , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

RSS ZF

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

RSS Capital

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

RSS Realitatea

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

Blog Stats

  • 936,452 hits


gtop.ro

%d blogeri au apreciat asta: