Stiri pe blog

Un alt blog de stiri

– World Class, liderul pietei de fitness in Romania, a inchiriat un spatiu in America House

Cunoscutul operator de fitness World Class a inchiriat prin intermediul Jones Lang LaSalle 1.000 m2 in America House, cladire detinuta de fondul francez de investitii AEW Europe. Centrul va fi deschis la etajul 1 al cladirii- galerie comerciala unde functioneaza in prezent companii din domeniul serviciilor si consultantei. America House este un centru de afaceri de clasa A, construit pe 9 nivele supraterane, avand o suprafata inchiriabila de 27.000 m2 si  oferind 350 de locuri de parcare subterane.

Printre chiriasii renimiti ai cladirii se numara  Deloitte, Mastercard, Ericsson, BCR, Schlumberger,Tuca  Zbarcea &Asociatii,  S&T si Ambasada Japoniei.

Carmen Ravon, Senior Consultant  in cadrul departamentului de retail al Jones Lang LaSalle, companie care a intermediat tranzactia, declara : “Era nevoie de o facilitate de fitness in Piata Victoriei iar World Class, liderul pietei de profil, a sesizat aceasta oportunitate. World Class are in prezent cca 14.000 de membri, majoritatea angajati ai firmelor multinationale dar si locale, o parte avand sediile chiar in Piata Victoriei, principalul centru de afaceri al Bucurestiului. America House a fost o alegere naturala, fiind o cladire de referinta, cu o pozitionare de exceptie si un mix de chiriasi de prestigiu. In plus, parcarea dedicata membrilor reprezinta un beneficiu important, avand in vedere lipsa locurilor de parcare de pe arterele principale din centru”.

AEW Europe este un fond de investitii cu sediul in Franta,  avand filiale in Germania, Italia, Marea Britanie, Belgia, Spania, Portugalia, Tarile Nordice, Cehia, Ungaria, Polonia. In Romania, AEW Europe mai detine European Retail Park Targu Mures, ancorat de Auchan, Baumax si Cinema City, preconizat a se deschide la sfarsitul anului 2011.

In prezent, exista sase centre World Class in Bucuresti, alte doua la Cluj si la Timisoara.

Reclame

Filed under: Lifestyle, , , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

RSS ZF

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

RSS Capital

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

RSS Realitatea

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

Blog Stats

  • 958.317 hits


gtop.ro

%d blogeri au apreciat asta: