Stiri pe blog

Un alt blog de stiri

– Italiana Edilizia a finalizat constructia proiectului Clabucet Residence din Predeal

Predealul este una dintre principalele destinatii de vacanta pentru romani, atat in sezonul cald cat si in cel rece. Din acest motiv, compania Italiana Edilizia a hotarat sa investeasca in dezvoltarea complexului imobiliar Clabucet Residence, oferind astfel turistilor o alternativa la cazarea in cadrul unitatilor hoteliere.

“Decizia de a investi intr-un complex imobiliar intr-o zona turistica foarte cunoscuta a fost influentata de dorinta de a oferi turistilor posibilitatea de a opta pentru achizitia unei locuinte de vacanta la preturi avantajoase. Cu siguranta este mult mai simplu sa detii propria locuinta intr-o zona turistica, scapand astfel de disconfortul creat de cautarile unei locatii convenabile pentru zilele de concediu”, a declarat Ioana Ciocirlan, responsabil relatii cu clientii pentru Italiana Edilizia.

Situat la aproximativ 600 de metri de Gara Predeal si de centrul statiunii, Clabucet Residence este format din doua cladiri de tip parter + 3 etaje, avand o suprafata construita de 3000 mp.

Potrivit reprezentantilor companiei, Clabucet Residence dispune de 40 apartamente cu suprafete cuprinse intre 58 de metri patrati si 140 de metri patrati. Astfel, in cadrul complexului se regasesc 14 garsoniere (58 – 62 mp), 10 apartamente de 2 camere (60 – 65 mp), 16 apartamente de 3 camere (85 – 140 mp).

“Preturile locuintelor situate in cadrul Clabucet Residence sunt, de asemenea, foarte avantajoase, apartamentele fiind accesibile clientilor cu venituri medii spre ridicate. Astfel, pretul unei garsoniere este de 50.000 euro + TVA, ajungand, pentru un apartament de 106 mp, la 90.000 euro + TVA”, a mai afirmat oficialul companiei.

Sunt puse la dispozitia cumparatorilor 40 de locuri de parcare: 16 in cele doua garaje si 24 in exterior.

Clabucet Residence, locuinte eco in plina natura

Clabucet Residence se face remarcat nu doar prin pozitionare, ci si prin sistemele si materialele folosite ce asigura o eficienta termica ridicata.

“Cand am proiectat acest complex, ne-am stabilit doua obiective principale. In primul rand am dorit sa cream un spatiu confortabil si relaxant, dar si sa folosim materiale naturale biocompatibile, reciclabile, care sa fie in armonie cu mediul si care sa asigure o eficienta termica ridicata, reducand astfel din costurile periodice de intretinere” a declarat Ioana Ciocirlan.

Astfel, fiecare apartament dispunde de un sistem automat de incalzire ce permite fiecarui propietar sa incalzeazca locuinta doar cand doreste. In plus, cladirile din cadrul Clabucet Residence au izolatie termica de tip “palton”, obtinand astfel o protectie omogena si continua pe timp de iarna (cu efect de economisire a costurilor cu caldura), cat si o diminuare considerabila a sarcinii termice (caldura exterioara versus temperatura in apartament) pe timp de vara. Aceasta solutie permite de asemenea, prevenirea aparitiei condensului si a igrasiei.

Izolatia acustica prin montarea  unor straturi speciale si a tavanului fals, cat si geamurile cu emisiune scazuta ce au o mare capacitate de izolatie – se numara printre avantajele complexului.

“Calitatea ridicata a materialelor se poate observa si la finisarile interioare. Pardoselile, parchetul, tamplaria si obiectele sanitare sunt si ele extrem de importante, asa ca am ales doar produse ce pot asigura un confort sporit”, spune dezvoltatorul.

Italiana Edilizia activeaza in Romania din 1999 in domeniul constructiilor de cladiri de birouri, pe care  ulterior le inchiriza. Printre clientii sai s-au numarat de-a lungul anilor – Ericsson, Ernest&Young, Banca di Roma, RCS-RDS, Wienerberg, Oracle, EADS DCS, Romexterra Bank, IXIA, Enterprise Investors etc. Pentru proiectul Clabucet Residence, compania Italiana Edilizia a investit suma de 3.000.000 de euro din fonduri proprii.

Reclame

Filed under: Imobiliare, , , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

RSS ZF

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

RSS Capital

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

RSS Realitatea

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

Blog Stats

  • 958.317 hits


gtop.ro

%d blogeri au apreciat asta: