Stiri pe blog

Un alt blog de stiri

– Jon Bon Jovi se intoarce in Romania, direct pe marile ecrane

Dupa ce in urma cu cateva luni, cucerea publicul din Romania, printr-un concert de zile mari, din 9 decembrie, Jon Bon Jovi se intoarce, de aceasta data pe toate marile ecrane din tara, unde va putea fi admirat in noul sau film DE ANUL NOU, alaturi de cele mai mari nume de la Hollywood, printre care: Robert De Niro, Michelle Pfeiffer, Hilary Swank, Ashton Kutcher, Jessica Biel, Katherine Heigl si Sarah Jessica Parker.

Jon Bon Jovi il interpreteaza de aceasta data pe Jensen, care la fel ca in viata sa reala este un rockstar veritabil. Producatorul Mike Karz spune despre implicarea artistului in proiect ca atunci cand erau planificate filmarile: „Bon Jovi avea un turneu mondial de mare succes, in plus, are o familie si nici nu se gandea sa faca un alt film. Dar cand a citit scenariul, a inteles perfect personajul si a vrut si-l interpreteze imediat.”

Realizat de celebrul Garry Marshall, DE ANUL NOU/ New Year’s Eve readuce pe marile ecrane atmosfera romantica si personajele din Valentine’s Day. Povestile lor se petrec intr-un interval scurt, dar extrem de important, cele 24 de ore de dinaintea serii DE ANUL NOU.

Comedia romantica DE ANUL NOU celebreaza dragostea, speranta, iertarea, a doua sansa si noile inceputuri, prin povesti amuzante care au loc in New York, in cea mai stralucitoare noapte a anului.

MediaPro Distribution prezinta din 9 decembrie, DE ANUL NOU, un film care va putea fi urmarit in premiera in cinematografele: Hollywood Multiplex (Bucuresti si Oradea), CinemaPRO, Movieplex, The Light Cinema, Grand Cinema Digiplex – Baneasa, Glendale Studio (Bucuresti), Cinema City (Cotroceni, Sun Plaza, Cluj, Arad, Galeria Arad, Bacau, Braila, Baia Mare, Timisoara, Iasi, Pitesti), Cityplex (Constanta, Tulcea, Brasov, Bucuresti), Odeon Cineplex Cluj, Cinema Cortina (Oradea), Centrul Cultural Eugen Ionescu (Slatina), Grand Mall Cinema (Satu Mare), Patria (Bucuresti si Craiova), Cinema Florin Piersic (Cluj) si Cinema Premiera (Ploiesti).

Reclame

Filed under: Lifestyle, , , , , , , , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

RSS ZF

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

RSS Capital

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

RSS Realitatea

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

Blog Stats

  • 958.317 hits


gtop.ro

%d blogeri au apreciat asta: