Stiri pe blog

Un alt blog de stiri

– Anchor Grup decoreaza Bucuresti Mall si Plaza Romania cu brazi de designer

Anchor Grup, lider de piata pe segmentul real estate in Romania, se alatura Festivalului Brazilor de Craciun 2011,  eveniment de traditie organizat de Salvati Copiii. In urma licitatiei, Anchor Grup a castigat trei brazi creati de Venera Arapu, Carmen Ormenisan si Rita Muresan.

Acesti brazi sunt instalati in centrele comerciale ale Anchor Grup – Bucuresti Mall si Plaza Romania, in cadrul unei expozitii care va cuprinde inca 10 piese din colectia creata pentru Salvati Copiii. Vizitatorii care vor trece pragul celor doua mall-uri, pe perioada lunii decembrie,  au ocazia sa admire aceste creatii unice, semnate de Mirela Stelea, Adelina Ivan, Agnes Toma, Mihaela Glavan, Rhea Costa si Malvina Cervensky, Luana Ibacka si Bellagio Casa, Lena Criveanu si Hansen Design, Claudia Castrase, Danina Ormenisan si Sephora, dar si de DJ Wanda si Gett’s pe toata perioada sarbatorilor de iarna.

”Sprijinim educatia copiilor defavorizati prin intermediul Galei Festivalul Brazilor de Craciun, organizate de Salvati Copiii, inca de la inceput, din anul 2001, intrucat vorbim despre un proiect care ne responsabilizeaza din ce in ce mai mult, care ia amploare atat prin dimensiunea umana cat si prin nevoia de a ne angaja constant si dinamic in promovarea valorilor de suflet. Anul acesta, brazii cumparati vor fi prezenti in centrele noastre comerciale, o idee pe care au sustinut-o si alte companii partenere in cadrul acestei actiuni. Astfel, sase brazi se vor regasi in Plaza Romania si sapte in Bucuresti Mall”, a declarat Murat Kazaz, CEO Anchor Grup.

La Gala Festivalul Brazilor de Craciun de anul acesta s-au strans 214.100 euro, fonduri ce vor fi folosite pentru 2.500 de copii si familiile lor care vor fi integrati in programe de prevenire a abandonului scolar si de integrare sociala.

Reclame

Filed under: Lifestyle, , , , , , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

RSS ZF

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

RSS Capital

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

RSS Realitatea

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

Blog Stats

  • 958.317 hits


gtop.ro

%d blogeri au apreciat asta: