Stiri pe blog

Un alt blog de stiri

– Brandul italian Ermanno Scervino isi deschide primul magazin mono-brand din Romania

Exclusivistul brand italian Ermanno Scervino inaugureaz a pe 19 decembrie primul magazin mono-brand in galeria de lux the Grand Avenue din complexul The Grand. Magazinul cu o suprafata de 89 mp este franciza unui investitor bulgar, care detine, de asemenea, si franciza Valentino in tara sa natala.

„Sunt mandru s a pot prezenta colectia mea in acest oras dinamic si fascinant care, in ochii mei – cu simtul s au autentic pentru exclusivitate – vorbeste despre viitorul Europei”, a declarat designerul Ermanno Scervino despre aceast a inaugurare.

„Galeria de lux The Grand Avenue este locatia perfecta pentru un asemenea brand extrem de exclusivist. Imaginea The Grand este una puternica, data de unicitate si lux: The Grand este singurul spatiu din Bucuresti comparabil cu ofertele din marile orase ale Europei in ceea ce priveste exclusivitatea, locatia, serviciile si facilitatile. In The Grand Avenue, dotata cu fatade impresionante din sticla si otel, pardoseala din piatra naturala, Ermanno Scervino se bucura de vecin atatea unor branduri de lux precum Valentino, Louis Vuitton, Alfred Dunhill, Rolex, Davidoff, Saint Maurice, Vilebrequin, Sartoria, Man Undewear, Chateau, Elysee, Stefanel, Avant Premiere, Yokko si multe altele”, a precizat Oana Mocanu, director de vanzari si marketing la The Grand.

Noul magazin urmeaza conceptul Ermanno Scervino – de cautare a „esentialismului sofisticat” – fiind ideal pentru gazduirea pretioaselor articole de imbracaminte haute-couture ale designerului Ermanno Scervino si o premisa pentru evidentierea elementelor sale de arta, realizate manual.

In interiorul magazinului, colectiile pentru femei si barbati sunt scoase in evident a de mobilierul sofisticat. Un semineu din piatra, scaunele imblanite din lemn de nuc si fotoliile din lana mongola, f acute de mesteri toscani, amintesc de  cultura si tara natal a a designerului. Elementele moderne – otel, ciment, ferestre, oglinzi – alterneaz a cu materiale naturale – piele, lemn, stuc – intr-un decor de culori  mate si neutre, podele in nuante inchise si pereti albi plaseaz a colectiile si accesoriile pretioase in context contemporan.

Infiintat in urma cu 14 ani, Ermanno Scervino, brandul cu o estetic a eminamente italian a, este remarcabil prin maniera de a  imbina abilitatile sartoriale cu stilul urban chic.  Colectiile sale feminine au avut un parcurs fulminant si se caracterizeaza printr-un amalgam de senzualitate si sofisticare, interpretata adesea intr-o manier a flamboaianta, specific a inspiratiei mediteraneene.

THE GRAND, cel mai mare complex multifunctional de lux din Rom ania, cu o suprafata de 85.000 mp distribuit a pe 13 niveluri, detine birouri cu facilitati de ultim a generatie – The Grand Offices; zona unica de shopping The Grand Avenue, care pune la dispozitie magazine de mare rafinament, facilitati bancare, restaurante, cafenele, bijuterii, divertisment, hotelul de 5 stele JW Marriott Bucharest Grand Hotel cu 402 camere, 3 restaurante speciale, cafenea, doua sali de evenimente, facilitati extinse pentru conferinte, toate la un standard international de inalta clasa, Clubul de Sanatate World Class cu saloane de infrumusetare, parcarea The Grand Parking cu 525 locuri securizate in interiorul si in afara cladirii.

Reclame

Filed under: Lifestyle, , , , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

RSS ZF

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

RSS Capital

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

RSS Realitatea

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

Blog Stats

  • 962.502 hits


gtop.ro

%d blogeri au apreciat asta: