Stiri pe blog

Un alt blog de stiri

– Primul pet hotel de lux din Romania a inaugurat joi o noua aripa

Cei care vor sa plece de sarbatori si nu au cu cine sa-si lase animalele de companie, pot alege Planeta HamHam, unde acestea se vor bucura de cele mai bune conditii de cazare, dresaj, mancare personalizata, pet taxi sau asistenta veterinara permanenta.

Planeta HamHam este un Complex de Servicii pentru Animale de Companie, care gazduieste primul PetHotel din Romania – Pluto PetHotel, Gradinita Cateilor, scoala de dresaj si un club privat de dresaj canin – Clubul HamHam United, salon de cosmetica pentru animale de companie, pet shop si pet taxi.

Investitia initiala a fost de 140.000 de Euro, insa facilitatile au devenit repede neincapatoare. Pentru a ridica standardele si a dimensiona corect capacitatile de cazare, compania a mai investit in 2011 circa 175.000 de euro. Banii au mers catre amenajarea celei de-a doua aripi a Pluto PetHotel (in urma cererilor numeroase de cazare), dezvoltarea conceptului de Gradinita Cateilor si inaugurarea Pavilionului de Iarna al acesteia, amenajarea pet salonului si a pet shop-ului si implementarea serviciului pet taxi.

Intregul complex Planeta HamHam se intinde pe o suprafata de 8.000 m2,iar in prezent numarul de animale care pot fi cazate in hotel este de 80 de catei si 20 pisici. Simpaticele animale stau in camere individuale, mobilate, avand televizor si webcam. „Clientii” beneficiaza de meniu personalizat, stapanii putand apela si la serviciile bucatariei hotelului, de un program individual de activitate educativa si de echilibrare comportamentala coordonata de un instructor-terapeut canin, precum si de asistenta veterinara permanenta. De asemenea, stapanii au la dispozitie serviciul de Pet Taxi, care asigura transportul animalelor de companie in cazul in care programul incarcat al acestora nu le permite sa isi aduca sau sa isi ia animalul de la hotel.

Staff-ul care are grija de patrupede este format din 7 ingrijitori, 4 instructori dresori si 2 receptionere. De asemenea, Complexul Planeta HamHam are colaborari cu dresori atestati sau cluburi independente de dresaj, impreuna cu care realizeaza atat programe de dresaj pe diverse specializari, cat si proiecte de reabilitare comportamentala.

Gradul mediu de ocupare al hotelului in anul 2011 a fost de 60%, insa in perioadele de varf capacitatea, chiar si dupa extindere, ramane insuficienta. Pentru lunile ianuarie, aprilie, mai, iulie, august si decembrie, cele mai aglomerate datorita vacantelor scolare si sarbatorilor de iarna, rezervarile se fac cu cateva saptamani in prealabil.

Statistici recente arata ca in capitala traiesc aproximativ 150.000 de caini, dintre care 100.000 cu stapan. Un procent important dintre stapani isi doresc pentru animalele lor de companie un nivel de servicii comparativ cu cel oferit pe pietele similare din Europa sau America.

„Dorim sa deschidem prima piscina dedicata exclusiv cateilor, cu aplicatii atat pentru recuperare medicala accelerata, cat si pentru antrenarea si joaca patrupezilor. De asemenea, lucram la conturarea unui concept de franciza care sa permita replicarea standardelor si a retetei de succes a Planetei HamHam in principalii poli urbani din tara” a declarat Nadia Roman, director general al complexului Planeta HamHam.

Planeta HamHam este in acest moment cea mai mare facilitate de cazare din tara, fiind totodata  singurul Complex Integrat de Servicii pentru Animale de Companie care reuneste toate aspectele functionale legate de gazduirea, ingrijirea si educarea acestora.

Reclame

Filed under: Lifestyle, , , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

RSS ZF

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

RSS Capital

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

RSS Realitatea

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

Blog Stats

  • 958.317 hits


gtop.ro

%d blogeri au apreciat asta: