Stiri pe blog

Un alt blog de stiri

– World Class International continua extinderea retelei

La cererea segmentului corporate dar si a celui exclusivist din zona Pipera, World Class continua extinderea retelei sale din Romania, de curand inaugurand cel de-al 6-lea club din Bucuresti – World Class Health Academy at UPGROUND. „The new place to be in town” din Fabrica de Glucoza 9-11 este o locatie exclusivista de peste 3.000 de metri patrati, cu un design atractiv si deosebit si o echipa de antrenori nerabdatori sa impartaseasca membrilor sai, pasiunea si respectul pentru un corp sanatos si frumos.

In ciuda unui context economic incert, World Class Romania este un brand prosper, inregistrand o crestere a numarului de abonati de 24% din 2010 pana in 2011 (de la 12.525 la 15.537 membri) si estimand un numar record de 20.000 de membri in 2012. Continuand directiile pe care le-a impus in industria fitnessului din Romania, World Class va oferi clientilor UPGROUND o imbinare perfecta intre activitatile energice precum aerobic, cycling, functional training si partea holistica  ce include piscina si a zona de relaxare.

Odata cu deschiderea acestui club, World Class a lansat in exclusivitate parteneriatul cu LES MILLS – lider de piata prin conceptul de group fitness la nivel mondial. Pentru inceput au fost introduse trei concepte – BODYPUMP, BODYCOMBAT, CXWORKS, urmand ca din primavara sa fie prezentate clientilor World Class si alte programe de training.

Clientii UPGROUND se vor antrena cu nume consacrate din industria fitnessului local, precum Anca Bucur, campioana nationala si internationala la fitness si Miss Fitness Universe, dar si instructori internationali de top precum Peter Ambjorn, Richmond Bachia, Per Markussen.

Valoarea totala a proiectului World Class UPGROUND se ridica la peste 2,6 milioane de euro din care peste 600.000 au fost investiti in echipamentele sportive. Clubul a fost lansat in parteneriat cu UPGROUND ESTATES, locatarii apartamentelor rezidentiale avand acces gratuit in club timp de doi ani.

„In noua locatie World Class Health Academy UPGROUND ne-am propus sa oferim membrilor nostri o experienta de fitness la cel mai inalt nivel. Ne-am dorit sa cream un loc care sa vibreze a distractie, care emana energie, unde membrii sunt motivati  sa se antreneze si sa se simta bine in acelasi timp. Arhitectul nostru suedez a supervizat intregul proiect – de la culori si branding pana la schita salii de fitness. Rezultatul este un nou sanctuar de sanatate, o noua locatie Health Academy cu un look fresh, cu echipamente fitness de ultima generatie, o sectiune noua dedicata Functional Training, trei studiouri de fitness si o zona generoasa dedicata receptiei.  World Class UPGROUND este deci cel mai sofisticat si mare club de fitness din Romania la momentul actual, conceput in asa maniera incat si cel mai mic detaliu este luat in considerare  pentru a crea cea mai buna experienta fitness. Clubul are o capacitate de pana la 5000 de membri iar primele doua luni ne-au depasit asteptarile in ceea ce priveste numarul de clienti noi“, afirma Mikael Fredholm CEO World Class International.

Reclame

Filed under: Lifestyle, , , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

RSS ZF

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

RSS Capital

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

RSS Realitatea

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

Blog Stats

  • 958.317 hits


gtop.ro

%d blogeri au apreciat asta: