Stiri pe blog

Un alt blog de stiri

– E.ON donează peste 320 de echipamente speciale de protecţie pentru salvatorii SMURD

E.ON România, una dintre cele mai importante companii energetice la nivel naţional, face un nou pas important pentru consolidarea parteneriatului cu Serviciul Mobil de Urgenţă Reanimare şi Descarcerare (SMURD), prin donarea de echipamente speciale de protecţie destinate echipelor de salvatori.

Beneficiare ale donaţiilor sunt unităţile SMURD din judeţele Botoşani, Iaşi, Suceava, Alba, Mureş, Covasna şi Braşov unde a fost identificată o nevoie imediată de peste 320 de echipamente speciale de protecţie. Aceste echipamente sunt destinate noilor echipe de intervenţie înfiinţate în judeţele menţionate, precum şi înlocuirii echipamentelor uzate. În total, peste 100 de echipaje de prim-ajutor de pe ambulanţele SMURD vor fi dotate cu aceste echipamente de protecţie pentru a interveni în siguranţă în situaţii de urgenţă.

Prin această acţiune, E.ON îşi consolidează parteneriatul strategic cu SMURD început în urmă cu 6 ani, când a fost printre primele companii private care s-au implicat în susţinerea directă a activităţii acestui serviciu de urgenţă.

„Aveam mare nevoie de aceste echipamente întrucât SMURD este un serviciu în continuă expansiune şi aproape lunar punem bazele a noi echipe de intervenţie. De aceea, sprijinul venit din partea Grupului E.ON ne ajută să beneficiem de o protecţie sporită prin intermediul acestor echipamente speciale”, a declarat fondatorul SMURD dr. Raed Arafat, subsecretar de stat în Ministerul Sănătăţii şi Familiei.

Sprijinul acordat de E.ON în toţi aceşti ani depăşeşte suma de 380.000 de euro, banii fiind destinaţi finanţării de proiecte importante de dezvoltare ale SMURD. Dintre acestea amintim dotarea bazei aeriene SMURD, organizarea de cursuri pentru formarea salvatorilor şi asistenţei medicale de urgenţă, achiziţionarea de echipamente şi susţinerea campaniei de promovare a serviciilor medicale de urgenţă, precum şi a strângerii de fonduri pentru dezvoltarea acestui sistem.

De asemenea, în urma parteneriatului cu SMURD, angajaţii E.ON beneficiază de cursuri de prim-ajutor şi instruire pentru cazurile de intervenţie de urgenţă.

„Profesionalismul şi performanţele personalului SMURD sunt binecunoscute şi sunt demonstrate prin miile de vieţi salvate de la înfiinţarea sa. Parteneriatul este doar una dintre modalităţile prin care Grupul E.ON încearcă să contribuie la sănătatea comunităţilor locale unde îşi desfăşoară activitatea”, a declarat dl. Frank Hajdinjak, Director General al E.ON România.

Reclame

Filed under: Altele, , , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

RSS ZF

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

RSS Capital

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

RSS Realitatea

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

Blog Stats

  • 962.503 hits


gtop.ro

%d blogeri au apreciat asta: