Stiri pe blog

Un alt blog de stiri

– Criteria Management estimează afaceri în creștere cu aproximativ 444% în 2012

Criteria Management, companie care activează în domeniul implementării de soluții CRM, ERP și business intelligence, a lansat site-ul http://www.vreau-crm.ro/, cu ajutorul căruia urmărește creșterea veniturilor cu circa 444% în acest an, până la peste 200.000 euro.

Compania a avut, în 2011, afaceri de 45.000 euro, fiecare verticală de business având o pondere egală în veniturile totale.

În următoarea perioadă, site-ul dedicat celor care vor să se informeze asupra utilității unei soluții CRM (managementul relației cu clienții) va deveni un element important pentru veniturile companiei, care se vor majora cu aproximativ 444%, conform estimărilor companiei, la 200.000 euro.

“Prin lansarea site-ului http://www.vreau-crm.ro/, care reprezintă un instrument util de informare pentru potențialii noștri clienți, mizăm pe o creștere a veniturilor Criteria mai ales din zona de CRM în acest an”, a declarat Remus Petre, directorul executiv și fondatorul Criteria Management.

Pentru susţinerea provocărilor în actualul mediu economic, Criteria a introdus și un nou concept pe piața românească, și anume implementarea de soluții CRM în zece zile, cu toate că, de obicei, realizarea unui proiect CRM poate dura și câteva luni.  “Costul unei astfel de implementări va fi standard și se va ridica la suma de 5.000 euro”, a adăugat Petre.

CRM-ul, barometrul vânzărilor într-o companie

O soluție CRM oferă mult mai mult decât o bază centralizată cu toate contactele și informațiile de care are nevoie o echipă. În CRM se poate gestiona întregul proces de vânzări (și post-vânzări), care, de obicei, începe cu lead-uri de calitate, ce pot fi automat alocate celor mai potriviți reprezentanți de vânzări în funcție de criteriul geografic, de specializare etc.

CRM-ul este cel mai adesea înțeles în mod greșit, ca fiind o aplicație sau un instrument, însă acesta constituie un mod practic și eficient de a face afaceri.

Astfel, un CRM contribuie la targetarea mai bună a clienților și, drept urmare, oferă o rată de răspuns și conversie mai bună. De asemenea, o soluție de management al relației cu clienții reduce ciclul de vânzare și implică costuri mai reduse pentru atragerea și păstrarea clienților, personalizează relația cu aceștia și dă o mai bună vizibilitate între departamente.

Soluțiile tehnice oferite de Criteria sunt bazate pe mai multe platforme CRM: salesforce, zoho, vtiger, Splendid CRM, Microsoft Dynamics, CAS Software AG.

“Experiența noastră ne-a arătat că toate aceste platforme au elemente funcționale asemănătoare. Reușita implementării unui CRM nu este reprezentată de soluția tehnică, ci de modul cum este asimilată în procesele operaționale din organizație. De obicei, perioada de asimilare este, în medie, de șase luni după implementare”, a explicat Remus Petre.

Criteria Management este o companie 100% românească, înfiinţată în anul 2008 de antreprenorul Remus Petre.  Compania are o foarte bună specializare în implementarea de soluții CRM, ERP și de business intelligence. Soluțiile tehnice oferite de Criteria sunt bazate pe mai multe platforme CRM: salesforce, zoho, vtiger, Splendid CRM, Microsoft Dynamics, CAS Software AG. Pe zona de softuri BI, compania colaborează cu Microstrategy, iar pentru soluții ERP cu suedezii IFS. Printre clienții companiei se numără Angst, Musette, Mercury 360, Topex, Krka România și Burda.

Reclame

Filed under: Business, , , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

RSS ZF

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

RSS Capital

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

RSS Realitatea

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

Blog Stats

  • 944,959 hits


gtop.ro

%d blogeri au apreciat asta: