Stiri pe blog

Un alt blog de stiri

– METRO Cash & Carry Romania s-a alaturat proiectului „Banca de Alimente”

Incepand de astazi, 12 aprilie a.c., proiectul Banca de Alimente a Crucii Rosii Romane este  implementat si in magazinele Metro Cash & Carry din ţara. In cele 24 de magazine au fost montati recipienti de colectare a alimentelor greu perisabile, care vor fi oferite persoanelor care sufera de foame. Implicarea Metro in proiectul Banca de Alimente face parte din strategia de dezvoltare a proiectului, stimulata de cresterea continua a numarului solicitarilor venite din partea persoanelor vulnerabile. METRO Cash & Carry Romania se adreseaza micilor intreprinzatori, iar sprijinul pe care compania il ofera, prin intermediul clienţilor sai, poate duce la o cresterea substanţiala a numarului beneficiarilor Bancii de Alimente. Citește restul acestei intrări »

Filed under: Altele, , , , , , , ,

– Rafar deschide al 7-lea Debenhams din Romania investind 700.000 euro

Rafar, divizia de francize fashion a RTC Holding a deschis sambata 10 Aprilie, cel mai nou magazin Debenhams din Bucuresti, la etajul 1 al centrului comercial Sun Plaza. Debenhams Sun Plaza este al 7-lea magazin Debenhams din Romania si al 8-lea magazin Debenhams operat de Rafar in Romania si Republica Moldova, de la intrarea brandului pe piata, in 2007. Magazinul are o suprafata de 1.000 mp si va aduce in zona de sud a Bucurestiului, un spatiu dedicat de shopping pentru intreaga familie: femei, barbati si copii. Citește restul acestei intrări »

Filed under: Business, Lifestyle, , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

– Afacerile Grupului Agricola Bacău au crescut cu 5% în trimestrul I

Grupul de firme Agricola Bacău a înregistrat, in primul trimestru al anului 2010, o cifră de afaceri estimată la aproximativ 83,023 mil lei, cu 5,1% mai mult faţă de cifra de afaceri înregistrată în primul trimestru al anului 2009 (79,007 mil. lei). La nivelul Grupului,  Agricola Bacău şi-a bugetat o creştere a cifrei de afaceri pentru anul 2010 cu aproximativ 17%, cu o marjă netă de 3,5 – 4%, în condiţiile în care piaţa va accepta inevitabilele creşteri a preţurilor. Citește restul acestei intrări »

Filed under: Business, , , , , , , , ,

– Blue Air anunţă o nouă destinaţie în Sicilia

Blue Air, prima companie de smart flying, îşi extinde serviciile către Trapani, Italia, incepând cu 15 mai 2010. Preţurile pentru un segment de călătorie pornesc de la 19,99 Euro (TVA şi taxe de aeroport incluse). Biletele sunt disponibile spre vânzare pe www.blueairweb.com, prin intermediul serviciului de Call Center şi în reţeaua de agenţii Blue Air. Citește restul acestei intrări »

Filed under: Turism, , , , , , , , ,

– DHL îşi consolidează serviciile de import expres la nivel global

DHL Express anunţă extinderea la nivel mondial a serviciilor pentru import, ca răspuns al estimărilor Organizaţiei Mondiale pentru Comerţ  (World Trade Organization), care anunţa o creştere a comerţului internaţional cu 9,5% în 2010. Această decizie a fost luată şi pe baza datelor statistice, care sugerează o creştere a volumelor faţă de perioada similară a anului trecut. Citește restul acestei intrări »

Filed under: Business, , , , , ,

– VIDEO: Eurovision … videoclip … Paula Seling & Ovi – Playing With Fire

Filed under: Lifestyle, Video, , , , , , , , , ,

– Mercedes-Benz Vito electric trece testul de anduranţă la minus 30 de grade

Temperaturi extrem de scăzute de până la minus 30 de grade atât  ziua, cât şi noaptea, teste intensive pe gheaţă netedă, zăpadă compactă şi drumuri publice: acestea au fost condiţiile cu care s-a confruntat recent prototipul Mercedes-Benz Vito cu acţionare pe baterie electrică în timpul unei serii de teste riguroase în apropierea Cercului Polar. Citește restul acestei intrări »

Filed under: Auto, , , ,

– Coldwell Banker: Companiile de consultanță imobiliară vânează exclusivități

În ultimii doi ani companiile de consultanță imobiliară din România au trecut în plan secund încheierea contractelor de exclusivitate cu dezvoltatorii. Asta s-a reflectat direct în  faptul ca marii dezvoltatori au apelat la echipe proprii de marketing, care s-au ocupat de vânzari. În prezent, agențiile caută din nou să obțină contracte exclusive, motiv pentru care au reînceput negocierile pentru proprietăți sau chiar ansambluri întregi cu titlu exclusiv, potrivit Coldwell Banker Bd. Timisoara. Citește restul acestei intrări »

Filed under: Imobiliare, , , , , , ,

– TotalSoft se extinde internaţional si deschidere o reprezentanţa în Bulgaria

TotalSoft, producătorul regional de software de business, parte a grupului Global Finance, anunţă deschiderea unei reprezentanţe în Bulgaria, începând cu luna aprilie 2010. Deschiderea biroului, aflat în Sofia, face parte din strategia de expansiune internaţională pe care TotalSoft a anunţat-o încă de anul trecut şi va fi urmat în curând de o acţiune similară în Grecia. Citește restul acestei intrări »

Filed under: IT&C, , , , , ,

– Targ regional de imobiliare si constructii, in mai, la Galati si Braila

Go & Go media va organiza, in luna mai, singurul targ regional de imobiliare si constructii din zona Galati si Braila, Casa 360. Aflata deja la cea de-a IV a editie, expozitia doreste sa vina in sprijinul tuturor celor care doresc sa-si achizitioneze o locuinta si care vor sa aiba siguranta unui camin propriu, prin intermediul: bancilor, agentiilor imobiliare, a dezvoltatorilor imobiliari, companiilor de asigurari, firmelor de constructii dar si a celorlalte companii care ofera servicii conexe pentru casa si gradina. Targul de imobiliare si constructii Casa 360, va avea loc in Galati la Sala Siderurgistul in data de 21 – 23 mai, iar in Braila, la Promenada Mal in data de 28 – 30 mai. Citește restul acestei intrări »

Filed under: Imobiliare, , , , , , , , , , , ,

RSS Capital

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

RSS Realitatea

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

Blog Stats

  • 1.044.921 hits


gtop.ro