Stiri pe blog

Un alt blog de stiri

– Primul McCafé din Romania a fost deschis in McDonald’s din Unirea

Primul McCafé  din Romania a fost deschis astazi in incinta primului restaurant McDonald’s, din magazinul Unirea. McCafé  este locul special din McDonald’s unde cafeaua intalneste relaxarea, creat din dorinta de oferi iubitorilor de cafea bucuria data de aroma si gustul special al cafelei proaspete, din boabe prajite si macinate.

Spatiul McCafé  poate primi 44 de prieteni ai cafelei, cu o oferta de 17 combinatii diferite de cafea si o colectie de 17 dulciuri delicioase. Cafeaua se savureaza din cescute de portelan si invita la intalniri relaxate si discutii amicale.

McDonald’s a deschis primul McCafé  in 1993 in Australia, creat ca un concept menit a extinde varietatea  prin oferirea unui moment deosebit pentru clientii McDonald’s si iubitorii de cafea.

‘Sunt incantata sa particip la deschiderea primului McCafé  din Romania. Prin McCafé , aratam preocuparea McDonald’s de a fi alaturi de consumatorii sai in fiecare moment de rasfat pe care si-l ofera intr-o zi aglomerata. McCafé  inseamna mai mult decat o cafea cu stil, este bucuria unei experiente unde regasesti intotdeauna aceeasi calitate a produselor si serviciilor. Pentru ca este parte a experientei McDonald’s” a declarat Karen Bishop, Director General al McDonald’s.

La McCafé , numai boabele de cafea arabica sunt alese pentru a prepara cafeaua perfecta. Aceasta este indatorirea pe care o au ‘baristas’, specialistii McCafé  in producerea unei cafele cu aroma delicata, cu textura si temperatura optima, asa cum ii sta bine unei cafele cu stil. McCafé  va completeaza bucuria cafelei cu o colectie dulce, sofisticata si savuroasa.

‘Ne dorim sa putem oferi cator mai multi dintre clientii nostri posibilitatea experientei McCafé  si avem in plan mai multe McCafé  in restaurantele McDonald’s. Speram ca romanii, iubitori traditionali de cafea, se vor bucura de cafeaua cu stil de la McCafé ’ a concluzionat Karen Bishop.

McDonald’s este cel mai mare furnizor de servicii de restaurant, avand peste 32,000 de restaurante in 100 de tari. McCafé  este parte a experientei McDonalds in peste 1000 restaurante din Europa.

Primul restaurant McDonalds a fost deschis in Romania in 1995. Compania are in prezent o retea de 63 restaurante in 21 de orase, primind zilnic peste 140,000 clienti. McDonald’s angajeaza peste 3,650 de oameni in Romania si s-a clasat pe locul al doilea in topul celor mai buni angajatori romani. McDonald’s a investit 860,000 Ron in deschiderea primului McCafé , unde va lucra o echipa formata din 10 oameni.

Filed under: Altele, , , , , ,

Lasă un comentariu

RSS ZF

RSS Capital

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

RSS Realitatea

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

Blog Stats

  • 1.044.880 hits


gtop.ro