Stiri pe blog

Un alt blog de stiri

– VELUX România a ales Echipa de PR pentru comunicare

VELUX Romȃnia a ales compania Echipa de PR pentru a construi o nouă abordare a relaţiilor publice în acest an, bazată pe comunicarea directă cu publicul larg. Selecţia a fost făcută în urma unui pitch la care au participat mai multe agenţii de relaţii publice.

„Le mulţumim tuturor agenţiilor pentru efort şi imaginaţie. Nivelul înalt de profesionalism precum şi creativitatea proiectelor propuse au făcut alegerea dificilă, competiţia între idei fiind foarte strȃnsă. În cele din urmă, am ales agenţia care a simţit că trebuie să comunicăm mai mult şi mai spectaculos direct clientului final, cel care se va bucura, de fapt, de produsele noastre” declară Cătălina Raţiu, Marketing Manager, VELUX Romȃnia.

„Deşi suntem o companie mică, probabil că încăpem într-o mansardă, ştim că putem schimba mult din mentalitatea şi stilul de viaţă al românilor. Vom inspira, vom educa şi vom aduce valoare spaţiilor interioare în care ne petrecem cea mai mare parte din viaţă!” a spus Lucian Mîndruţă, creative director la Echipa de PR.  El adaugă: „Mă bucur că VELUX a avut încredere în noi. Dar şi mai mult mă bucur că vom putea spune oamenilor lucruri interesante despre felul în care lumina naturală ne aduce sănătate, facturi mai mici şi, pȃnă la urmă, stare de bine”.

Odată cu schimbarea agenţiei de relaţii publice, VELUX România intenţionează să intensifice comunicarea, pornind de la aşteptările şi preocupările consumatorului de media. Strategia de PR aleasă îşi propune să genereze o cȃt mai bună acoperire în presă şi în mediul online, o retenţie superioară a mesajului şi un potenţial de viralizare în rȃndul publicului activ, urban, al cărui consum de media a scăzut în ultimii ani. Nu vor fi uitaţi nici specialiştii din industrie, care sunt în mod tradiţional vizaţi de efortul de relaţii publice al companiei VELUX.

Despre compania VELUX:

Prin produsele inventate şi dezvoltate de aproape 70 de ani de către fondatorul companiei VELUX, Villum Kann Rasmussen, contribuim la îmbunătăţirea climatului interior al spaţiilor de locuit, aducând lumina naturală şi aerul proaspăt în interiorul mansardei. Prezenţi pe piaţa din România de 13 ani, comercializăm cea mai vastă gamă de ferestre de mansardă, potrivite atât acoperişurilor înclinate cât şi celor tip terasă, jaluzele, rulouri interioare şi parasolare, produse de instalare şi izolare termică, dispozitive de comandă şi control.

La nivel de grup, compania VELUX a dezvoltat propria viziune despre locuinţele sustenabile – cunoscută sub denumirea de Casă Activă – ce presupune construirea de clădiri care produc mai multă energie decât consumă, asigurând în acelaşi timp un mediu mai sănătos, mai curat şi mai sigur.

Grupul VELUX deţine fabrici în 11 tări şi companii de vȃnzări în 40 de ţări. In lume, VELUX este unul dintre cele mai puternice nume din sectorul materialelor de construcţii. Grupul VELUX are aproximativ 10.000 de angajaţi şi este proprietatea VKR Holding A/S, companie cu răspundere limitată, deţinută de către familia fondatoare şi fundaţii. Grupul VELUX este prezent în Romȃnia din 1997, prin intermediul companiei proprii, VELUX Romȃnia S.R.L.

Mai multe informatii, pe http://www.velux.ro.

Despre compania Echipa de PR

Echipa de PR este o companie de relaţii publice neafiliată, fondată în 2008 de un jurnalist cu experienţă în media de business şi generaliste, Lucian Mîndruţă. Filozofia companiei este de a construi mesajele corporatiste şi comerciale pornind de la aşteptările şi nevoile jurnaliştilor. Trainingul în relaţia cu media oferit echipelor de management ale clienţilor este de asemenea un asset important.

Echipa de PR este deja agentie full-service pentru clienţi precum Panasonic Romȃnia, Forza Rossa (importator  Ferrari şi Lotus) şi Artmark.

Reclame

Filed under: Altele, , , , , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

RSS ZF

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

RSS Capital

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

RSS Realitatea

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

Blog Stats

  • 943,254 hits


gtop.ro

%d blogeri au apreciat asta: